KAKO E-KOLO OBOGATI NAŠE ŽIVLJENJE
08. december 2022

KAKO E-KOLO OBOGATI NAŠE ŽIVLJENJE

Ste radi aktivni, vendar uživate predvsem v sproščenih izletih v naravi? Vas mamljivo vabi svež zrak, vi pa vse preveč časa preživite v zadušljivem avtomobilu, ko se vozite po dnevnih opravkih? Bi se radi odpravili na kolesarski izlet s prijatelji, pa vas skrbi premagovanje klancev na poti? Bi se v službo raje želeli odpraviti s kolesom, pa je pot vseeno predolga in vas skrbi, da boste tja prišli že povsem utrujeni in potni? Električno kolo je odlična rešitev za vaše težave!

Vedno več ljudi si namreč želi aktivnega vendar zabavnega druženja, želi si aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, prav tako si želi si poskrbeti za svoje zdravje in tudi okolje. Vse to nam nudi vožnja z električnim kolesom! Predsodki, da so e-kolesa namenjena le tistim, ki si želijo ležerne vožnje, so povsem odveč. Čeprav elektro motor asistira vožnjo, je potrebno za premik še vedno poganjati pedala, sami pa si lahko izberemo stopnjo asistence motorja.

Malaguti CC

ELPEC eBikes ima kot specializiran center na voljo prav vse vrste e-koles. Preverite, kateri tip e-kolesa je vas najbolj primeren.

Za vožnjo po mestu izberemo mestno e-kolo

Z e-kolesom se v urbanem okolju gibljemo lažje in hitreje kot z avtomobilom, poleg tega pa nimamo težav z nadležnim iskanjem parkirnega mesta. Kar naenkrat se raje odpravimo po opravkih, zraven pa uživamo v prijetni vožnji na svežem zraku. Prav tako je e-kolo dobra izbira na poti v šolo ali v službo, saj jutranja aktivnost spodbudi delovanje naših možganov in na cilj prispemo polni energije ter pripravljeni na nove izzive. Zaradi pomoči motorja nam ni potrebno skrbeti za svežino, ki jo včasih pogrešamo pri vožnji z navadnim kolesom, vseeno pa z vožnjo poskrbimo za dnevno količino potrebnega gibanja.

 

     KLIKNI ZA OGLED MESTNIH E-KOLES    

 

Za dinamične izlete v naravo izberemo trekking e-kolo

Treking e-kolesa so namenjena raziskovanju in uživanju v vožnji, z njimi se lahko odpravite na daljše kolesarske ture, dolge tudi 100 km in več. Gre za najbolj popularen tip koles - pokončna drža in blago vzmetenje naredita premagovaje dolgih razdalj še bolj udobno. Uživali boste v opazovanju okolice in prijetni vožnji ter ne boste več zaostajali za fizično bolje pripravljenimi prijatelji ali partnerjem.

 

     KLIKNI ZA OGLED TREKKING E-KOLES     

 

Za premagovanje meja izberemo gorsko e-kolo

Če vas asfaltirane podlage ne zanimajo preveč, vas pa mikajo čudoviti razgledi iz višav, ste pravi kandidat za gorsko e-kolo. Za premagovanje gorskih in drugih neurejenih poti boste potrebovali robustno gorsko e-kolo, ki obvlada vse terene. Prednjevzmetena gorska električna kolesa so najbolj popularna kategorija koles na trgu. Zajemajo zelo širok spekter uporabe, ki sega od neurejenih razpotij, makadamskih poti in celo urejenih asfaltiranih cest. Če si želimo dodatnih izzivov pa izberemo polnovzmeteno gorsko e-kolo, saj s polnovzmetenim e-kolesom nobena gora ni nepremagljiva. Izkušeni kolesarji jih brez težav zapeljejo tudi po najzahtevnejših progah.

 

     KLIKNI ZA OGLED GORSKIH E-KOLES     

 

PRAZNIČNA AKCIJA

V mesecu decembru smo za vas pripravili praznično akcijo s popusti do -1000 € in možnostjo nakupa e-kolesa na obroke: 1/2 PLAČAŠ OB NAKUPU, PREOSTALO NA 24 OBROKOV BREZ SKRITIH STROŠKOV. 

 

     KLIKNI ZA OGLED AKCIJE