REZERVNI DELI - KOMPONENTE

Rezervni deli za električno kolo

Nudimo vam rezervne dele za električna kolesa za priljubljene sisteme, kot so Bosch, Shimano, Yamaha, Brose, Fazua in Sachs. Če iščete nadomestne dele za e-kolesa  ali dodatno baterijo za električno kolo za vsak slučaj, odkrijte našo široko paleto izdelkov spodaj. Na vas čakajo naše visoko kakovostne komponente za električna kolesa.

Kaj imata skupnega peka in inženiring? Oba vključujeta kombiniranje več komponent (ali sestavin), da bi naredili nekaj večjega in dovršenega od posameznih delov v solo izvedbi – v tem primeru električno kolo (ali slastno rezino torte!). Od prestav in pnevmatik do baterij in zvoncev, vsak kos igra pomembno vlogo v sestavi naših modelov električnih koles, tako da lahko vsako vožnjo spremenite v pustolovščino.

 

Če želimo največ za svoj denar, moramo biti pozorni na vgrajen pogonski sklop - preverjeno znamko električnega motorja in baterije. Zavore na e-kolesu naredijo veliko razliko pri varnosti in zaupanju. Gonilni sklop je najšibkejši člen e-kolesa, preverjena izbira poskrbi za manj pogosto obiskovanje e-kolesarskega servisa. Dodatno smo lahko pozorni še na pnevmatike in dodatno opremo. 

Skratka, za dobro vzdrževanje vašega električnega kolesa so potrebni vsakodnevni previdnostni ukrepi. Vzdrževanje vašega električnega kolesa je zelo pomembno za največji užitek in varnost. 

 

  • Katere rezervne dele za električna kolesa ponujamo

Zavorni disk - rotorji - od splošno poznanih Shimano rotorjev do neverjetno vzdržljivih Sram rotorjev. Nekateri rotorji se ponašajo tudi z lastnostjo hlajenja. Doživite odlično zavorno moč z zavornimi diski v naši ponudbi. 

 

Zavorne obloge - Zavorne obloge so ob zavornih diskih najbližje samemu dogajanju pri zaviranju, zato je seveda zelo pomembno, v kakšnem stanju so. Zavorne obloge namreč delujejo neposredno na zavorne diske, ki vplivajo na zaviranje koles.Če so zavorne obloge že zelo obrabljene, to ne povzroča le cviljenja pri zaviranju, ampak vpliva tudi na ostale elemente zavornega sistema.

 

Zavorne čeljusti - Zavorna čeljust je element zavornega sistema, ki se nahaja v notranjosti zavornega bobna. Garnitura zavorne čeljusti poskrbi za to, da pritisk na zavorno ročico rezultira v trenju in posledično zaustavitvi kolesa. Pri tem se zavorna čeljust znotraj bobna razširi zaradi pritiska hidravličnih cilindrov. Zaradi trenja se kolo ustavi, a prav trenje je tudi glavni vzrok obrabe garniture zavorne čeljusti.Zračnice - Ena klasičnih okvar vsakega kolesa je zagotovo predrta zračnica. Zato poskrbite, da boste imeli pri sebi vedno ustrezno rezervno zračnico. V naši spletni trgovini boste našli tisto, kar iščete, saj imamo na voljo pestro izbiro zračnic različnih velikosti in modelov.

Zavorni deli - Kaj je lahko pomembnejšega na kolesu, kot so zavore? Zavore za kolo morajo biti v vsakem trenutku brezhibne, saj le takšne lahko zagotavljajo učinkovito delovanje in s tem varnost.

 

Ročica zavore - Ročice zavore za kolesa aktivirajo vaše zavore, zato je dobro, da izberete pravi par zase. Ročice zavor lahko za aktiviranje zavor uporabljajo kabel ali hidravlično tekočino. Na zalogi imamo ročice zavor vrhunske blagovne znamke Sram. 

 

Verižniki - Kolesa s prestavami potrebujejo tudi ustrezne verižnike. Si želite na svoje kolo namestili nove prestave ali več le-teh? Vse potrebno za to dobite v naši spletni trgovini, kjer vas čaka nabor vseh potrebnih rezervnih delov za kolo.

 

Verige - Kam pa kam? Brez verige verjetno ne daleč. Ta se lahko pretrga, se obrabi ali zarjavi. Nabor verig in dodatkov najdete v naši spletni trgovini. Veriga je zagotovo ena izmed temeljnih elementov iz družine rezervni deli za električno kolo.

  

Krmilo - Izberite kvalitetna kolesarska krmila! Na voljo krmila za kolo po ugodnih akcijskih cenah. V tej kategoriji boste našli kakovostno krmilo za kolo po svoji izbiri ter njegove dodatke. 

 

Opore krmila - Opore krmila pomagajo doseči popoln položaj za vožnjo. Z najmanjšo prilagoditvijo se lahko kolo počuti bolj udobno in pomaga pri boju proti poškodbam in utrujenosti.Vilica - Vrhunske vilice, ki vam nudijo do sedaj nepredstavljivo togost ter s tem povezano vodljivost kolesa. Na zalogi imamo vilice, ki ponujajo mehkejše in bolj natančno delovanje ter veliko nastavitev.

 

 

Opore kolesa - Za varen naslon vašega kolesa. Poznate občutek, ko ne veste, kam bi naslonili vaše kolo na poti? V ponudbi opore za kolo, izberite takšno, ki vam bo naslednjič olajšala to opravilo. Ne izgubljajte več časa z iskanjem pravega prostora za naslanjanje kolesa!Sedeži - Če kaj, potem je ravno sedež tisti del kolesa, ki je enostavno nenadomestljiv. Vsako kolo ga potrebuje. Udobni in kakovostni sedeži za kolo, tako za rekreativce, profesionalce, tekmovalce, kot za sproščeno vožnjo po mestu. Sedež ni ravno najpogostejši rezervni del za električno kolo, a je prav tako pomemben del kolesa!Gonilka - Potrebujete novo ali rezervno gonilko za vaše cestno kolo? Če potrebujete kakovostno gonilko, potem ste vsekakor na pravem mestu. Pri nas so vam namreč na voljo takšne z zobniki priznanih znamk, na katere so boste lahko zanesli. 

 

Sedežne opore - Vam sedež na kolesu ne stoji tako, kot bi moral? Razmislite o novi sedežni opori, ko ga bo vrnila v optimalen položaj. V naši ponudbi boste našli mnogo različnih sedežnih opor, ki bodo vašo vožnjo s kolesom ponovno naredilo prijetno in varno.Sedežne objemke - Za naši ponudbi boste poleg opor za sedeže našli tudi objemke. Na enem mestu vam tako zagotavljamo rezervne dele za električna kolesa, ki so potrebni za kakovostno namestitev kolesarskega sedeža.
Pesta - Sprednja in zadnja pesta. Zanesljive za vsako dogodivščino na kolesu. Nudimo vam vzdržljive peste, ki se vzdržujejo brez uporabe orodja in se z različnimi adapterji prilagajajo različnim standardom.
Os pogona - Vaša os pogona na kolesu ne opravlja več svojega dela? Razmislite o njeni menjavi. Preverite našo ponudbo osi in si zagotovite, da bo vaše kolo znova pripravljeno za brezskrbno vožnjo. Obroči - Nudimo izbor lahkih in zanesljivih obročev za vse vrste poti. V kolikor so vaši obroči poškodovani ali pa si želite novih in kvalitetnejših, si oglejte našo ponudbo. Mi bomo poskrbeli, da se boste vi lahko posvetili samo poti in užitku, ki sta pred vami.Plašči - Plašči za kolo predstavljajo enega izmed pomembnejših delov vašega kolesa, saj vplivajo na udobje in varnost vožnje. Odlično kolo bo lahko sprostilo ves svoj potencial le s pomočjo dobrih kolesarskih plaščev. Plašči namreč odločajo o obnašanju vašega kolesa.Ročaji in Gripi - Če vam je pomembno, da imate v rokah dober občutek, medtem ko upravljate s krmilom za kolesa, ste na pravem mestu. Za ta namen vam nudimo ročaje in gripe za vaše krmilo, ki se prilegajo vašim rokam in vašemu okusu. Naj bo vaša vožnja še bolj udobna!Pedala - Pedala so ena izmed točk kontakta med vašim telesom in vašim kolesom. Vredno je omeniti, da so pri kolesarjenju prav pedala najbolj obremenjena. Ob nakupu zato upoštevajte kakovost in namembnost dodatka.Tubeless pripomočki - Ker se ne želite znajti v situaciji, ko vam predrta guma pokvari dan. Tubeless pripomočki poskrbijo za preventivo ali pa vas reši iz situacije s predrto gumo. Tubeless pripomočki zapolnijo in zatesnijo luknje s pomočjo tehnologije mikrodelcev.

 

  • Kje kupiti rezervne dele za (električno) kolo?

Daleč vam ni potrebno, saj ste na pravem mestu že sedaj. V kolikor iščete dotične rezervne dele za vaše električno kolo - naj bo za preventivo ali ker jih nujno potrebujete - so vam na voljo pri ELPEC eBikes. Rezervne dele lahko kupite na spletni strani, kjer se nahajate sedaj, ali pa v enem od naših centrov e-koles. Tam vam ponujamo tudi testne vožnje, svetovanje in prijazen nasvet. 

Je rezervni del za električno kolo, ki ga želite na zalogi v vam najbližjem centru e-koles ali v spletni trgovini? To lahko preprosto preverite s klikom na željen rezervni del za električno kolo, podrsate z miško po strani navzdol, kjer je prikazana razpredelnica zaloge v spletni trgovini, v Ljubljanski, Mariborski in Šempetrski poslovalnici.

V spletni trgovini vam ob nakupu rezervnih delov za električno kolo (in ostalih izdelkov) v vrednosti nad 100 € zagotovimo brezplačno dostavo in 30 dni za vračilo izdelkov. 

Če si želite o rezervnih delih za električno kolo  in vzdrževanju vašega električnega kolesa izvedeti še več, pa vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice. Gumb za prijavo najdete na spodnjem delu spletne strani ali s klikom na naslednjo povezavo https://www.elpec-ebikes.com/prijava-na-e-novice