INVENTURNA RAZPRODAJA
12. januar 2023

INVENTURNA RAZPRODAJA

Praznimo zalogo novih e-koles – izkoristite največje prihranke do sedaj!

Novo leto prinaša novo energijo in priložnost za nove začetke. Če so vaše novoletne zaobljube povezane z bolj aktivnim načinom življenja, je rešitev povsem enostavna – vožnja z e-kolesom! Poleg fizične aktivnosti vam e-kolo zagotavlja tudi obilo zabave, obenem pa boste pri vožnji po mestu prihranili veliko dragocenega časa.  

Ob začetku novega leta smo za vas pripravili posebno ponudbo NOVIH e-koles, zato ne odlašajte in si privoščite e-kolo, ki je v inventurni razprodaji na voljo po ugodnih, akcijskih cenah! Gre za aktualne modele e-koles iz leta 2022. Ob nakupu prejmete kar dveletno tovarniško garancijo, ELPEC eBikes pa vam zagotovi tudi brezplačen prvi servisni pregled!

V ponudbi inventurne razprodaje najdete vse tipe e-koles, ki so primerni za različne vrste terenov. Za tiste, ki e-kolo potrebujete za prevoz do službe ali se z njim želite odpraviti po opravkih, so na voljo MESTNA e-kolesa. Tisti, ki bi se z e-kolesom radi odpravili na daljše dinamične izlete po naravi, si lahko izberete katerega od TREKKING e-koles. Vsi, ki vas bolj mikajo adrenalinski podvigi po neurejenih gorski poteh, pa boste izbrali katerega od GORSKIH e-koles.

 

     KLIKNI ZA OGLED INVENTURNE RAZPRODAJE