DARILNI BONI ELPEC eBikes: PODARITE ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA
06. december 2022

DARILNI BONI ELPEC eBikes: PODARITE ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA

Približuje se čas prazničnih obdarovanj in mnogim iskanje izvirnih daril povzroča preglavice. Mi imamo za vas enostavno rešitev: ELPEC eBikes DARILNI BONI so SUPER IDEJA ZA DARILO, saj boste z njimi obdarjence spodbudili k aktivnemu in bolj zdravemu načinu življenja.

ELPEC eBikes DARILNI BONI se lahko unovčijo za:

Vaši obdarjenci lahko torej darilne bone unovčijo za nakup e-kolesa ali morda za najem le-tega, če si želijo e-kolo najprej preizkusiti.

Če so vaši obdarjenci že ponosni lastniki navadnega ali e-kolesa, lahko darilne bone unovčijo za servis koles in pa seveda za nakup dodatne opreme. Čelada je najpomembnejši in obvezen del kolesarske opreme, saj poskrbi za neposredno zaščito kolesarja. Poleg čelade so za kolesarja pomembna tudi kolesarska očala, ki ščitijo pred soncem, vetrom, umazanijo in morebitnimi žuželkami.

Nikakor ne smemo pozabiti na rezervne dele na samem kolesu - za boljšo vidljivost v prometu mora biti vsako e-kolo opremljeno s sprednjimi in zadnjimi lučmi ali ustreznimi odsevniki. Za bolj udobno kolesarjenje se je dobro opremiti z raznimi kolesarskimi torbami, bidonom, za varovanje kolesa pa naj poskrbi ustrezna ključavnica. Nikakor ne smemo pozabiti tudi na nego našega kolesa, saj ob skrbnem ravnanju podaljšamo njegovo življenjsko dobo.

 

     NAROČILO DARILNEGA BONA     

 

Darilni bon lahko naročite po mailu ali telefonu v kateremkoli od centrov e-koles ELPEC eBikes. Prevzamete ga lahko osebno ali vam ga pošljemo po pošti na vaš naslov. Vrednost darilnih bonov lahko izbirate po želji. Veljavnost DARILNEGA BONA je 1 leto od dneva nakupa.