MALAGUTI gorsko rabljeno e-kolo Cortina TRT 5.0 z jamstvom

JAMSTVO vključeno- 30%

1-letno jamstvo
Znana celotna zgodovina e-kolesa
Veliki prihranki
140 kontrolnih točk
Odlično ohranjeno

Size: S - 1814 KM
Spletna cena:
Akcijska cena€2.645,00 Elpec cena€3.779,00

Prevzem na voljo v

Običajno pripravljeno v 24 urah

Opis

Blagovna znamka Malaguti je od leta 1930 mnogim poznana iz sveta motociklizma. S tem znanjem in izkušnjami so implementirali svojo linijo električnih koles, ki pokriva mestno, trekking, cross-country ter enduro kolesarsko izkušnjo. Odlikuje jih prefinjen italijanski dizajn ter nemška kakovost, za katero poskrbi proizvodnja na Bavarskem in izključna uporaba BOSCH komponent. 

S Cortino se boste lahko hitro in učinkovito peljali po asfaltnih cestah in brez pretiranega izgubljanja energije nabirali velike količine kilometrov, z veseljem pa boste zapeljali tudi po makadamskih poteh. Za večje udobje in varnost poskrbijo mnogi dodatki, kot so luči, blatniki, ergonomski gripi, nastavljiva opora krmila in še marsikaj drugega. Z nameščenim nosilcem na zadnjem delu kolesa pa Cortina  postane tudi potovalno kolo, s katerim se lahko odpravite na nepozaben dopust, poln adrenalinskih dogodivščin.

Malaguti Cortina je nekakšen hibrid med cestnim in gorskim električnim kolesom, katerega prednost je  pokončen in izjemno udoben položaj. Večje udobje je tudi posledica prednjega vzmetenja, zato ste na takšnem e-kolesu bolj sproščeni, vožnja pa je prijetnejšaDodaten prihranek energije predstavljajo večji obročniki, ki zagotavljajo doseganje visokih hitrosti in bolj učinkovito vožnjo.

Malaguti Cortina je opremljena z najmočnejšim motorjem BOSCH Performance line CX četrte generacije z 85 Nm navora. Kapaciteta baterije je 625Wh, kar vam omogoča več kot 140 prevoženih km v programu ECO, s takšno kapaciteto pa lahko premagate tudi več kot 1500 metrov višinske razlike. Vsekakor boste lahko z enim polnjenjem kolesarili vsaj 4 ure v programu ECO. Baterija je snemljiva in jo lahko polnite na okvirju kolesa ali pa samostojno. Polnilec prejmete ob nakupu električnega kolesa. Električno kolo ima štiri stopnje pomoči: ECO, TOUR, SPORT in TURBO.

 

E-KOMPONENTE:

 

Motor
Performance Line CX 4 je najnovejša inovacija Bosch-evih pogonskih sistemov, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo vožnje z e-kolesom. Z svojimi 85Nm navora poskrbi za lahkotno vožnjo po ravnini, hkrati pa vam nudi tudi dovolj moči za premagovanje najhujših vzponov. CX 4 je kompakten, lahek in izdelan iz visokokakovostnih materialov, kar ga uvršča v sam vrh pogonov za e-kolesa.

✔ Navor motorja: 85 Nm
✔ Stopnje asistence: 
Eco, tour, emtb, turbo
✔ Teren: 
cesta, makedam, gozd


Baterija
Baterija Bosch PowerTube 625 vam omogoča e-kolesarski užitek, ki se ne konča. Integriranost ter kompakten in minimalističen dizajn poskrbijo, da se baterija popolnoma zlije z vašim e-kolesom, hkrati pa se jo lahko iz okvirja tudi enostavno odstrani, ko je to potrebno.V kolikor je baterija polno napolnjena, z njeno pomočjo lahko dosežete do 150 kilometersko razdaljo.

✔ Kapaciteta: 
625 Wh
✔ Način vpetja: integrirana
✔ Domet: 90-150 km


Prikazovalnik
minimalističen vgrajeni računalnik za vse, ki želijo imeti pregleden videz krmila, pa naj bo to za uporabo v mestu ali na podeželju. Vse pomembne informacije dobite priročno s pritiskom na gumb med vožnjo medtem ko obe roki ostaneta na krmilu.

Pregleden zaslon
Skupno število km, domet, stanje baterije
Upravljanje integriranih luči

 

SPECIFIKACIJE:

MOTOR Bosch Performance Line CX gen. 4
BATERIJA Bosch PoweTube 625 Wh
DOMET 150km
DISPLAY Bosch Purion
NAVOR 85 Nm
MENJALNIK Shimano XT RD-M8000 11-S
OKVIR Aluminij
PREDNJI PLAŠČ SCHWALBE Smart Sam 29 x 2,25“ 
TEŽA 25kg
TIP OBROČEV JALCO PHL32 OS 29"
VELIKOST OBROČEV 29"
VILICA SR SUNTOUR Mobie 25 75mm
ZADNJI PLAŠČ SCHWALBE Smart Sam 29 x 2,25“ 
ZADNJI VERIŽNIK SHIMANO Deore CS-M5100-11 11-42T
ZAVORE TEKTRO HD-T275 180mm/160mm rotor
Kupi kar preko spleta.

Nakup je enostaven.

1.Preberi vodič za izbiro e-kolesa.
2.Preveri nabor e-koles in naroči izbrano e-kolo.
3.Odpri škatlo in enostavno pripravi e-kolo na vožnjo!
*E-Kolesu morate po prejemu obrniti krmilo in namestiti pedala. V paketu dobite ključ in navodila za uporabo.

Izbrano za vas